Intresseanmälan & återanmälan inför vårterminen 2018

Inför vårterminen tar vi emot intresseanmälningar. Vi ska försöka få till en nybörjargrupp Barndans för dig som är född 2012 eller tidigare.
Du som dansar hos oss nu under hösten får veta, i samband med de sista lektionerna, när vårens träning börjar.

  • har du bytt mailadress - skicka ett mail till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. så kan jag uppdatera vår adresslista

 


 

Sommartermin nu en del av historien

Nu är sommarterminen med föreställningar/uppvisningar ett minne att ha med sig in i höstterminen.Nya utmaningar står och väntar och inför dem krävs förberedelser. En myckenhet med träning där inte minst grundträningen är ett viktigt inslag.


 

Kontakta oss

Gundega Balett Skola
Besöksadress
Kasernhöjden 18, Karlstad

Postadress
Ölmeg 3 B, 65230 Karlstad

Telefon
Studio: 054-18 31 37
Gunta: 070-518 0663

E-mail
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Traditioner

Gundega i USA 1980

Balettens historia

Gundega Balettens framträdanden har blivit en del av den värmländska sommaren på ett flertal hembygdsgårdar och liknande, men hur började det hela? Läs mer om tiden före Gundega Baletten, om hur det började och hur det har fortsatt. Läs mer!

Uppvisningar

 DSC3236 - Version 2

Föreställningar

Förutom Gundega Balettens mer eller mindre traditionella föreställningar uppträder gruppen även i samband med mässor, konferenser och liknande sammankomster. Boka någon av våra spännande och fantastiska uppvisningar. Boka här!