OCH NU BÖRJAR SOMMARTERMINEN

Under sommaren slås grupper samman och så har vi som målsättning att alla grupper ska få minst en träning i veckan. Möjligen kan veckan med dragspelsstämman vara ett undantag då vi är i Ransäter fr.o.m onsdag t.o.m söndag.

Sommarterminen är träningarna av "Drop-In"-typ dvs man kommer när man kan.

OBS har du ambition att vara med på våra föreställningar så må det vara flitigt tränande.

Vi försöker få med er som tränar flitigt till (åtminstone) föreställningarna på Stora torget i Karlstad, men det gäller att vi får till grupper som kan dansa tillsammans.

 

Undringar? - hör av dig till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. så svarar vi så fort vi kan från telefon eller dator.

 

Kontakta oss

Gundega Balett Skola
Besöksadress
Kasernhöjden 18, Karlstad

Postadress
Ölmeg 3 B, 65230 Karlstad

Telefon
Studio: 054-18 31 37
Gunta: 070-518 0663

E-mail
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Traditioner

Gundega i USA 1980

Balettens historia

Gundega Balettens framträdanden har blivit en del av den värmländska sommaren på ett flertal hembygdsgårdar och liknande, men hur började det hela? Läs mer om tiden före Gundega Baletten, om hur det började och hur det har fortsatt. Läs mer!

Uppvisningar

 DSC3236 - Version 2

Föreställningar

Förutom Gundega Balettens mer eller mindre traditionella föreställningar uppträder gruppen även i samband med mässor, konferenser och liknande sammankomster. Boka någon av våra spännande och fantastiska uppvisningar. Boka här!